joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

TALENTATA ARTISTĂ, EMILIA DOROBANȚU, PIESĂ DE SUFLET CU CORUL KINONIA AL EPISCOPIEI SEVERINULUI: “VINDECĂ DOAMNEA LUMEA”

După mai multe piese de excepție, parte dintre acestea punând în valoare nu doar excepționalele calități vocale ale artistei ci și frumusețile județului Mehedinți, pe care a început să-l promoveze cu mândrie după căsătorie, talentata artistă născută în județul Olt, aduce în atenția celor care o îndrăgesc o nouă piesă, care cu siguranță va fi apreciată de către iubitorii muzicii religioase și nu numai. Este vorba de o priceasnă, adică o cântare religioasă lansată chiar în această perioadă foarte importantă pentru milioanele de credincioși creștini-ortodocși, postul Sfintelor Paști. Și cum nu mai este pentru nimeni o surpriză că Emilia Dorobanțu reușește să aducă lângă ea artiști reprezentativi ai muzicii românești autentice, după ce, în urmă cu ceva timp a înregistrat o piesă la fel de frumoasă alături de Muzica reprezentativă a Armatei Române, de această dată, tânăra artistă reușește o interpretare cu totul specială alături de corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaiei, de asemenea, un cor valoros, care a câștigat aprecierea iubitorilor de muzică de calitate. Și, ca să întărim ceea ce spuneam mai sus, că artista s-a obișnuit să promoveze, într-un mod aparte frumusețile și valorile județului Mehedinți, și de această dată, prin videoclipul piesei, este promovată una dintre cele mai valoroase zidiri ale județului și ale monahismului românesc, este vorba de mănăstirea Strehaia, nu de foarte mult timp reabilitată, acolo unde au fost realizate filmările pentru videoclipul piesei abia lansate. Pricesna este de o frumusețe aparte, o rugă adresată Lui Dumnezeu, scrisă și în contextul Pandemiei cu care se confruntă întreaga lume.

Născută la Curtișoara, în județul Olt, Emilia Dorobanţu s-a remarcat în peisajul folcloric național prin autenticitatea pieselor interpretate, dar și prin numeroasele premii obținute în decursul timpului. După liceul făcut la „Radu Greceanu”, în Slatina, a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică București. Conștienți că județul Mehedinți are nevoie de artiști importanți care să-i promoveze valorile, muzica fiind una dintre cele mai populare posibilități în acest sens, vă lăsăm, în continuare, să ascultați piesa Emiliei Dorobanțu, accesând link-ul de mai jos:

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top