sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TÂNĂR DE 17 ANI, ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ FURE ALUMINIU DINTR-O HALĂ DEZAFECTATĂ

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit vineri, după ce s-a electrocutat într-o hală dezafectată din Drobeta Turnu Severin, un prieten care se afla cu el declarând că acesta aa tins mai multe fire electrice în timp ce încerca să fure bare de aluminiu.

accident ambulanta 1

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan a declarat că incidentul s-a produs în zona Banoviţa, tânărul de 15 ani declarându-le poliţiştilor că mersese în hala respectivă la furat împreună cu victima.
În timp ce încerca să fure mai multe bare de aluminiu, victima a atins câteva fire şi s-a electrocutat, încărcătura electrică fiind de 6 000 de wolţi.
La faţa locului a fost chemat un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, dar medicii nu l-au putut salva pe tânăr, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.
Trupul victimei va fi dus la Serviciul de Medicină Legală din Drobeta Turnu Severin.
Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă în acest caz.
Primele informaţii arată că hala în care s-a electrocutat tânărul este în incinta unei fabrici de bere închise din cartierul mărginaş Banoviţa al municipiului Drobeta Turnu Severin.
Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top