duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO: TÂNĂR DIN DROBETA TURNU SEVERIN, DISPĂRUT DE ACASĂ

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin a dispărut de acasă în urmă cu cinci zile, ultima dată fiind văzut de părinţi în data de 28 august când a plecat la un centru comercial din municipiu să-şi cumpere haine.

disparut 1

Părinţii lui Andrei Valentin Drăgoi spun că au găsit acasă toate actele băiatului, inclusiv portofelul cu bani, iar telefonul personal a fost închis în momentul în care şi-au dat seama că nu ajunge acasă şi au încercat să îl contacteze. Oamenii au sunat pe la rude, pe la prieteni, dar nimeni nu ştia nimic de el.

Andrei este student la Facultatea de Drept din cadrul CEntrului Universitar din Drobeta Turnu Severin, în anul al II-lea.

disparut deschidere

Părinţii au anunţat dispariţia tânărului la Poliţie, iar ulterior au postat anunţuri în locurile publice din Drobeta Turnu Severin cu fotografia şi numărul de telefon al tatălui pentru ca cei care îl vad pe tânăr să îl contacteze pe părinte.

Primele informaţii arată că în momentul în care a plecat de acasă Andrei purta un tricou de culoare neagră, şort roşu, încăltări negre şi ochelari de vedere. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top