luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

TÂNĂR GĂSIT DECEDAT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOSTEL DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat de 29 de ani, care se cazase vineri la un hostel din Drobeta Turnu Severin, a fost găsit decedat, luni, într-o cameră a unităţii de cazare, medicii stabilind că acesta nu avea urme de violenţă pe corp şi că murise cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

_DSC1910Trupul tânărului a fost găsit de angajaţii de la Hostelul Tineretului din municipiu, care au bătut de mai multe ori la uşa camerei unde era cazat bărbatul, însă acesta nu a răspuns.

Potrivit medicului Marin Iorga de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Mehedinţi, tânărul a fost găsit întins pe pat, fără puls, el neavând urme de violenţă pe corp.

Iorga a precizat că nu există indicii care să arate că tânărul a făcut infarct.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, poliţiştii au făcut cercetări în camera de hostel unde a fost cazat bărbatul, ridicând amprente şi o sumă de bani şi constatând că uşa fusese închisă cu o cheie pe dinăuntru.De asemenea, oamenii legi au stabilit că tânărul, Dobre Ştefan, avea domiciliul în localitatea mehedinţeană Gârla Mare.antrenorNicolae Spînu, un antrenor de tenis care deţine o bază sportivă aflată în apropierea hostelului unde era cazat bărbatul, a declarat că sâmbătă tânărul i-a cerut permisiunea să se antreneze pe terenul din faţa unităţii de cazare. În urma cercetărilor, poliţiştii au infirmat zvonurile care conduceau către ipoteza că bărbatul ar fi sportiv.

El a adăugat că ulterior tânărul a avut o discuţie în contradictoriu la telefon, după care a plecat împreună cu prietena sa din hostel.

Primele informaţii arată că tânărul s-a cazat la hostel în 11 iunie şi stătea singur, prietena sa fiind din Drobeta Turnu Severin.

mort

Trupul tânărului va fi ridicat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top