luni , 25 ianuarie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: TÂNĂR LA SPITAL DUPĂ UN IMPACT VIOLENT PE DN 6

Un bărbat de 25 de ani a suferit o fractură de antebraţ şi şi-a făcut praf bolidul de zeci de mii de eur, înre-un accident produs în Mehedinți, noaptea trecută.

Ghinion teribil pentru un tânăr de 25 de ani din Băile Herculane, care gonea nebuneşte noaptea trecută, pe DN 6 la volanul unui autoturism. Din cauza vitezei excesive, tânărul nu a mai putut evita un autotren care ieşea de pe o stradă paralelă cu drumul încerând să întoarcă. Tânărul a ajuns la spital grav rănit şi şi-a făcut praf bolidul de câteva zeci de mii de euro.

Şoferul autotrenului înmatriculat în Macedonia vroia să ajungă în Vama Porţile de Fier I şi se pare că greşise drumul. El a intrat pe o stradă paralelă cu DN 6 şi încerca să întoarcă, deşi nu avea voie, pentru că încălca marcajul linie continuă. Când făcuse deja virajul, din direcţia Orşova a venit glonţ tânărul aflat la volanul autoturismului, care nu a mai putut evita impactul şi a intrat direct sub roţile autotrenului. La locul accidentului au ajuns o ambulanţă, dar şi pompierii.

Tânărul accidentat a fost transportat la spital pentru că a suferit o fractură deschisă la unul din antebraţe. Medicii spun că nu are viaţa pusă în pericol, dar fac verificări pentru a stabili dacă nu cumva are afectate organe interne.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top