miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TÂNĂRA DIN SEVERIN CARE A FĂCUT SHOW LA ROMÂNII AU TALENT, CÂNTÂND LA CAVAL, FLUIER, NUCĂ, STICLĂ, MĂR, VARZĂ ȘI NAI

Este vorba de o severineancă de 18 ani, din Drobeta-Turnu-Severin, care luat trei de DA și a trecut, luni seara, în etapa următoare, a concursului de talente, după ce i-a impresionat pe jurații Andra Măruță, Alexandra Dinu și Andi Moisescu cântând la mai multe “instrumente”, unele de-a dreptul inedite.

Tânăra, care este elevă a Liceului de Arte Ion Ștefan Paulian din orașul nostru și care s-a declarat “olteancă hotărâtă” și-a început reprezentația la caval. A mai cântat apoi la fluier și a încheiat-o la nai, dar a surprins jurații și publicul, după ce a interpretat o melodie din folclorul românesc, cântând și la nucă. Mărul, cartoful, dar și varza au fost alte delicatese culinare pe care tânăra artistă le-a folosit în show-ul său. Dacă pe cei trei jurați mai tineri Petronela Bârsilă a reușit să-i impresioneze, Florin Călinescu i-a dat un NU tinerei artiste, actorul neapreciind faptul că reprezentația ei a fost întreruptă de mai multe ori. Cei trei de DA erau, însă, suficienți pentru a o duce în etapa următoare a concursului, unde sperăm ca Bianca să-și arate adevărata măsură a talentului său. “Sentimentul este că, dacă apuci data viitoare, vii cu alte șapte legume și fructe și… M-ai pierdut la un moment dat în faptul că ai vrut să-mi arăți diversitatea performanței nu muzicalitatea neapărat, adică încercai să ții așa o melodie de la un instrument la altul, dar lăsându-l jos și apucând un altul, se întrerupea undeva. Și atunci zic, a, păi fetița asta poate să cânte la vreo 680 de obiecte. Este o performanță, dar nu e o artă. Adică nu poți să te duci la Sala Palatului și să zici vând bilete, cânt toată seara și apoi facem zacuscă. Ești foarte frumoasă, foarte talentată, după ce arăți chestia asta va trebui să cânți la nai, eu știu, la ceva să adopți un instrument și să-i dai bătaie” a spus maestrul Florin Călinescu. “Asta și știe să facă, (a preluat discursul, Andi Moisescu) eu simt că a pregătit momentul ăsta pentru “Românii au talent”. S-a gândit, bă, acolo trebuie să vin cu ceva mai special, dacă vin și pur și simplu cânt o melodie populară pe care… Cred că te-ai gândit să fie un pic altfel decât se așteaptă lumea să vadă și e altfel, am văzut într-adevăr oameni cântând la diverse instrumente, dar până acuma să sune fluierat din varză, cartof și măr, cel puțin…” “Fă-mă să înțeleg, le-ai făcut o gaură în care să poți să”…? a continuat Andra. Da a fost răspunsul tinerei artiste. „Îmi plac oamenii care sunt creativi, originali, vin cu idei care vor să treacă dincolo de a cânta la un singur instrument, care vor să încerce și nu știi dacă le reușește sau nu, dar important este să încercăm. Mie mi-a plăcut ce am văzut și pentru asta o să dau un DA” a fost discursul Andrei, care i-a dat primul răspuns pozitiv Petronelei. A fost urmat de de un NU din partea lui Florin Călinescu, apoi Alexandra Dinu a spus DA, iar Andi Moisescu a trimis-o pe severineanca noastră în etapa următoare, cu cel de-al treilea de DA.

Petronela are și o poveste de viață impresionantă și a spus în cadrul show-ului de la Pro TV că a avut o copilărie dificilă, cu probleme grave de sănătate, dar pe care le-a depășit cu ajutorul mamei sale, pe care a lăsat să se înțeleagă că o iubește foarte mult.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top