sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

TANARUL CARE A INTRAT PESTE BATRANI, IN CASA, LA CIOROBORENI, A FOST RETINUT

Polițiștii l-au prins vineri, în comuna Jiana, pe tânărul în vârstă de 21 de ani, care în noaptea de duminică spre luni a intrat este o familie din localitatea Cioroboreni, acesta spărgând o altă casă în noaptea respectivă și fiind reținut.

DSC08911

Tânărul de 21 ani, din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi avea asupra sa o tabletă a cărei provenienţă nu a putut să o justifice, în momentul în care a fost prins de polițiști.

”Procedând la verificarea bunului poliţiştii au stabilit că aceasta face obiectul unei infracţiuni de furt, faptă comisă în data de 03.08.2015, din locuinţa unei persoane de pe raza comunei Jiana, judeţul Mehedinţi. Extinzând cercetările a rezultat faptul că aceeaşi persoană, la data de 02.08.2015, a pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 73 ani, din comuna Jiana, de unde a sustras suma de 267 lei.”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Persoana în cauză a fost reţinută în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, să fie prezentată Judecătoriei Vînju Mare cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii au reușit să recupereze doar tableta furată dintr-o locuință din Cioroboreni, nu și banii despre care individul a spus că i-a băgat la aparate.

Bătrânul peste care individul a intrat în miez de noapte a declarat că acesta i-a furat 1200 lei și 100 euro. Imediat ce a plecat din gospodăria respectivă, hoțul a spart o altă casă de unde a furat o tabletă. Aici proprietarii erau plecați.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top