sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

TÂNĂRUL CARE ŞI-A UCIS DOI PRIETENI ÎN ACCIDENTUL DE LA AURORA A FOST REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

1Tânărul care şi-a ucis cu maşina doi prieteni, după ce a băut şi a făcut accident a fost trimis după gratii. El ar putea fi reţinut pentru 29 de zile pentru ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului de 21 ani, din localitatea Obîrşia de Cîmp, judeţul Mehedinţi, care în urmă cu câteva zile a urcat la volanului autoturism, după ce  băuse. În maşină şi-a luat alţi patru prieteni. Tânărul a scăpat maşina de sub control în satul Aurora, autoturismul s-a izbit de un cap de pod şi apoi a intrat violent într-un stâlp. Patru dintre tinerii aflaţi în autoturism au fost transportaţi la spital în stare gravă, iar unul dintre ei era în comă, cu şanse minime de supravieţuire. Acesta a şi decedat ulterior la spital, pentru că medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Un alt tânăr a murit pe loc.

Şoferul, care a scăpat aproape fără nicio zgârâietură este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. El a fost depus în jurul orei 14.30 în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top