marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

TÂRG AL LOCURILOR DE MUNCĂ, ÎN DROBETA TURNU SEVERIN, LA CASA TINERETULUI

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania ( CNIPMMR ) organizează în perioada 30-31 octombrie 2014, la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, un târg al locurilor de muncă, destinat şomerilor tineri şi persoanelor inactive.

curriculum vitaeTârgul locurilor de muncă se deschide joi la ora 10.00, la Casa Tineretului şi este susţinut de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi.

”AJOFM Mehedinti sprijina Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, care este beneficiar al proiectului  ” Garantii pentru tineri”, proiect pilot care se adreseaza tinerilor care nu au absolvit examenul de bacalaureat şi nu au un loc de muncă si care este implementat in parteneriat  cu CNIPMMR -Consiliul
National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania-, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 .”, se arată într-un comunicat de presă remis de AJOFM Mehedinţi.

Târgul judeţean al locurilor de muncăse organizează în vederea creşterii şanselor de ocupare a unui loc de munca a şomerilor tineri şi persoanelor inactive.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, în calitate de organizator, va pune la dispozitia participantilor toate materialele necesare desfaşurării în condiţii bune a târgului de locuri de muncă .

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la sediul CNIPMMR din Drobeta
Turnu Severin, str Traian nr 79, telefon 0730 / 255164, e-mail :
garantii.mehedinti@gmail.com .

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top