joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

TÂRGUL JUDEŢEAN AL LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN ZILELE DE 30 ŞI 31 OCTOMBRIE LA TURNU SEVERIN

La Drobeta Turnu Severin are loc în perioada 30-31 octombrie, la Casa Tineretului, Târgul Judeţean al Locurilor de Muncă, activitate destinată creşterii şanselor de ocupare a unui loc de muncă a şomerilor tineri şi persoanelor inactive, acţiunea fiind susţinută de AJOFM Mehedinţi.

targ

Târgul Judeţean al Locurilor de Muncă este organizat de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, ca partener în proiectul „Garanţii pentru tineri”, proiect implementat de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice alături de Blocul Naţional Sindical şi de Patronatul Tinerilor Întreprinzători.

„Noi dorim să oferim posibilitatea pentru angajatori de a găsi cele mai potrivite persoane pentru locurile de muncă vacante pe care le au şi în acelaşi timp să-i ajutăm pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă să găsească ceva care li s-ar potrivi şi care să-i ajute să meargă mai departe în condiţiile de astăzi”, a precizat Luminiţa Popescu, responsabil grup ţintă în cadrul proiectului.

La târg şi-au anunţat participarea 53 de angajatori, care oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă circa 100 de locuri de muncă.

„Este un proiect pilot în cadrul căruia tinerii până în 24 de ani fără bacalaureat pot să se adreseze, unde se face o informare, o consiliere personalizată în ce domenii pot să se califice, ce aptitudini au şi pot să beneficieze de un ghid de bune practici. Sunt foarte multe lucruri şi în judeţul nostru, sunt nişte neexploatate pe care tinerii ar putea să le facă”, a declarat Eva Clement, directorul executiv al AJOFM Mehedinţi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top