vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TEMPERATURI DE GERAR LA RÂNCA, VISCOL, DRUMURI ÎNZĂPEZITE, OMĂT DE 60 DE CM ȘI PÂRTII PRACTICABILE

Peisaj de-a dreptul hibernal în stațiunea de munte în care s-au obișnuit să schieze la sfârșit de săptămână și sute de iubitori ai sporturilor de iarnă din Mehedinți. Deși suntem la mijloc de aprilie, la Rânca primăvara va mai întârzia mult să-și facă apariția, pentru că frigul și viscolul se dau cu greu duse. În ultimele 48 de ore vântul a suflat puternic în stațiune dar și pe Transalpina, așa că drumarii au fost obligați să intervină pentru a deszăpezi drumul către stațiune.

Cea mai înaltă șosea de munte din România va mai rămâne închisă pentru câteva săptămâni de acum înainte, deși drumarii și cabanierii sperau că dacă se vor îmbunătăți condițiile meteo, vor putea interveni pentru a face drumul care oferă unul dintre cele mai spectaculoase peisaje, celor care se aventurează să-l tranziteze.

Și chiar dacă Transalpina nu va fi deschisă, proprietarii de pensiuni nu au de ce să-și facă griji, pentru că stratul de zăpadă depășește 60 de cm. În următoarele zile sunt așteptate precipitații, așa că pârtiile vor fi cel mai probabil numai bune de a practica sporturile de iarnă în săptămânile care urmează și chiar de Sărbătorile Pascale. În aceste condiții, iubitorii de sky vor putea urca la munte, mai ales că, în săptămânile următoare și temperaturile vor rămâne scăzute la nivelul întregii țări, nu doar la munte.

Imagini în direct pentru cei care și-au plănuit un sfârșit de săptămână la sky, puteți găsi la link-ul de mai jos.

https://www.webcamromania.ro/webcam-partii-de-schi/webcam-ranca/

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top