duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

TEODOR ATANASIU ŞI GHEORGHE FALCĂ, LA O ÎNTÂLNIRE CU ECHIPELE DE CAMPANIE ACL LA TURNU SEVERIN

Propunerea preşedintelui Traian Băsescu ca o dezbatere electorală între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale 2014 să aibă loc la Palatul Cotroceni este salutată de fostul ministru al Apărării Naţionale, vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, care o consideră o „surpriză plăcută”.

conferinta

Vicepreşedintele Teodor Atanasiu împreună cu Gheorghe Falcă, primarul Aradului, au avut sâmbătă o întâlnire de lucru cu echipele de campanie din judeţul Mehedinţi, ocazie cu care s-au arătat încrezători în rezultatul alegerilor prezidenţiale.

„Noi suntem într-un grafic stabilit şi vă putem spune că în 16 noiembrie prin prezenţa masivă a românilor, Klaus Iohannis va fi noul preşedinte al României. De aceea vom face o campanie în această perioadă de a-i convinge pe români să vină în număr masiv la vot. Cred că a vota este o obligaţie şi o însuşire a ceea ce înseamnă viitorul nostru. Sunt sigur că oamenii atunci când au fost la Revoluţie în 1999 au dorit într-o proporţie foarte mare să aibă dreptul de a decide, dreptul de a vota, să gândească liber şi să voteze liber”, a declarat Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad.

În cadrul unei conferinţe de presă, Teodor Atanasiu a declarat că propunerea preşedintelui Traian Băsescu ca dezbaterea electorală între Klaus Iohannis şi Victor Ponta să aibă loc la Palatul Cotroceni este „un gest deosebit” şi că aşteaptă un răspuns favorabil din partea premierului.

„Vreau să remarc gestul deosebit sau cel puţin pentru mine a fost o surpriză deosebit de plăcută pe care l-a făcut preşedintele României de a pune la dispoziţie Palatul Cotroceni pentru confruntarea din turul II între cei doi candidaţi Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Acum vreau să-l vedem pe curajul premier cum iese de sub poalele lui Ghiţă, de sub poalele lui Voiculescu şi merge cu bărbăţie la o confruntare pe un teren neutru în palatul pe care vrea să-l cucerească pe data de 16. Acum e cazul ca premierul să lase fustiţele şi să arate ce poate, dacă poate. Deci aşteptăm un răspuns favorabil din partea lui Victor Ponta şi o confruntare adevărată între cei doi candidaţi din turul II”, a spus liberalul Atanasiu.

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Teodor Atanasiu, a mai spus la Turnu Severin că regretă faptul că a eliminat stagiul militar obligatoriu pentru un singur motiv, acela că „l-am scos înainte ca Victor Ponta să facă stagiul militar, să-şi servească şi el patria”.

„Când eram ministrul Apărării am desfiinţat stagiul militar obligatoriu. Foarte mulţi oameni, inclusiv de aici din Mehedinţi, mi-au spus <<ai greşit>>. (…) Îmi pare rău de un singur lucru, că l-am scos înainte ca Victor Ponta să facă stagiul militar, să-şi servească şi el patria o dată fiindcă s-a fofilat timp de 12 ani până am dat această lege de la serviciul militar şi de la servirea patriei. Nu a fost în stare în viaţa lui niciodată să servească patria şi nici nu va fi vreodată în stare”, a declarat Teodor Atanasiu.

Corina Macavei

 

loading...


Un Comentariu

 1. Un cetatean..... turmentat

  Inainte de turul II propun mass media mehedinteana o dezbatere cu … pistoalele pe masa cu toti presedintii de organizatii politice din Mehedinti de dupa 1989 incoace pt. a explica 2 „ciudatenii” :
  – de ce somajul in Mehedinti a oscilat intre 9-10% indiferent de partidele/aliantele politice aflate la putere , fapt
  ce a conferit judetului nostru permanent locurile codase pe tara ;
  – de ce PIB-ul jud. Mehedinti „a asigurat”acestuia un permanent loc in coada clasamentului pe tara .
  – cate investitii majore s-au realizat in Mehedinti din 1989 si pana azi .
  Veti vedea cu aceasta ocazie de ce printre cei mai longevivi parlamentari se afla si unii din Mehedinti care apar doar in preajma alegerilor sau de ce s-a apelat la importuri de VIP -uri parlamentare din Gorj , Iasi , Bucuresti , etc. Eu unul ma pregatesc …… ca sa stiu cu cine votez !

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top