sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

TEODOR BACONSCHI: “PE EŞICHERUL POLITIC SE AFLĂ PARTIDE CARE SUFERĂ DE ACELEAŞI MALADII, DE ACELEAŞI PATOLOGII ANTIDEMOCRATICE ŞI DE ACELEAŞI RELE APUCĂTURI”

Teodor Baconschi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, a declarat la Drobeta Turnu Severin că din fostul Partid Comunist s-au născut “pui de balaur”, care alternează la guvernare din 1990 încoace.

teodor

“La ora actuală pe eşicherul politic se află partide care suferă de aceleaşi maladii, de aceleaşi patologii antidemocratice şi de aceleaşi rele apucături. De aceea, după 23 ani de tranziţie trebuie trasă linie şi am văzut de fapt ce a ieşit din gura de balaur a fostului Partid Comunist : tot felul de pui de balaur care se înţeleg foarte bine în spatele uşilor închise şi care alternează la putere sub denumirea de democraţie originală”, a spus fostul ministru de Externe al României.

Ca membru fondator al Partidului Mişcarea Populară, Teodor Baconshi spune despre PMP că este acel partid care “încheie de fapt tranziţia şi ridică standardele în politica românească”.

“Nu suntem un partid care nu înţelege limitele omeneşti, etice şi de toate felurile ale oricărei organizaţii politice reale, nu căutăm o organizaţie de îngeri, dar e limpede că toate partidele apărute în tranziţie că e PSD, că e PNL, că e PDL, că e UDMR s-au combinat în fel şi chip la guvernare şi nu mai deschid uşa către societate, nu mai vorbesc cu cetăţenii, nu se mai duc decât în campanii electorale să cumpere voturi , după care guvernează egoist , incompetent şi în detrimentul interesului nostru al tuturor pentru beneficiul direct al unor privilegiaţi. În orice democraţie occidentală de la tânărul de 18 ani până la seniorul de 70 de ani lumea face politică, e normal şi la noi să nu ne mai încleştăm fălcile, să nu ne mai fie frică de nimic, să avem deplina conştinţă a dreptului de asociere şi să folosim acest partid ca pe unul care încheie de fapt tranziţia şi ridică standardele în politica românească”, a mai declarat Baconschi.

Teodor Baconschi a fost prezent vineri la Drobeta Turnu Severin alături de alţi lideri ai PMP la lansarea oficială a organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top