luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

TERENUL DE LA SEVERIN SUSPENDAT, UNIVERSITATEA SE MUTĂ LA CARACAL

IMG_3071Gruparea patronată de Adrian Mititelu este obligată să dispute următoarele două partide la Caracal, după ce „Municipalul” a fos suspendat din cauza incidentelor din Cupă cu Petrolul.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce Comisia de Disciplină a FRF a suspendat terenul de la Drobeta Turnu Severin. Astfel, formația olteană, care a fost reprimită în fotbalul românesc la începutul sezonului, după ce fusese dezafiliată, va evolua la Caracal, scrie yahoo news.

Arena din Severin a fost suspendată în urma incidentelor din timpul meciului de Cupa României, cu Petrolul, câștigat de prahoveni cu 1-0. Forul FRF a decis ca echipa lui Adrian Mititelu să susțină următoarele două meciuri de pe teren propriu la cel puțin 100 de kilometri de Turnu Severin.

FC Universitatea va juca la Caracal meciurile cu CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița, două echipe care au ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova evoluează în prezent formația CS Universitatea Craiova, care este susținută de Primărie., mai scrie yahoo news.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top