luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

TERIFIANT: O BĂTRÂNĂ DE 82 DE ANI DIN VÂNJU MARE A SFÂRŞIT CARBONIZATĂ ÎN INCENDIUL CARE I-A CUPRINS CASA

IMG_9773Pompierii de la ISU Mehedinţi vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi la sursele de căldură, care pot fi extreme de periculoase.

Sfârşit dramatic pentru o bătrână de 82 de ani din Mehedinţi. Femeia a pierit noaptea trecută în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Deşi au săris să o salvze, vecinii şi nici pompierii nu au mai putut face nimic pentru viaţa femeii care a murit carbonizată.

Deşi avea 82 de ani, bătrâna din oraul Vânju Mare era încă în putere. A trebăluit ieri toată ziua prin curte, iar spre seară a intrat în casă. A făcut focul în soba care încălzea pe bază de rumeguş apoi a adomit profund. Nici nu şi-a dat seama că resturi de jar au căzut pe podea care a luat foc. Cea care a văzut focul a fost chiar fiica ei, care dormea într-o casă vecină.

Vecini au sărit şi ei speriaţi de ţipetele fiicei care striga după ajutor. Nu a fost chip să intre în casa care ardea cu vâlvătaie.

“Incendiul a fost stins de pompieri. Pentru bătrâna peste care se prăbuşise plafonul nu s-a mai putut face însă nimic. „Am intervenit pentru stingerea unui incendiu la locuinţa unei bătrâne de 82 de ani, din localitatea Vânju Mare. Când am ajuns la locul intervenţiei, incendiul s emanifesta la una din încăperi şi la acoperişul acesteia, cu pericol de extindere la întreaga locuinţă. Am reuşit să lichidăm incendiul, dar din păcate pentru bătrâna care a pierit carbonizată nu am mai putut face nimic”, a declarat Adrian Şerban şeful gărzii de intervenţie de la Staţia ISU Vânju Mare

Pentru că a venit sezonul rece, pompierii vă atenţionează cu privire la sursele de căldură, care trebuie să fie bine izolate pentru a nu vă pune viaţa în pericol. Un alt avertisment este să curăţaţi cât mai bine coşurile de la sobe sau centrale.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top