duminică , 7 iunie 2020
NEWS ALERT

TRAFIC BLOCAT APROAPE DOUA ORE INTRE ORSOVA SI SEVERIN: ACCIDENT DIN CAUZA VITEZEI

Circulatia rutiera a fost blocat luni, intre Drobeta Turnu Severin si Prsova, aproape doua ore, dupa ce, un conducator auto a provocat un accident rutier in Tunelul Bahna, acesta fiind scos din masina de pompierii de la Descarcerare.

EC52B9D7-D3A6-43A8-A264-4F16FB6CF526Potrivit informatiilor furnizare de IPJ Mehedinti, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Orșova , în timp ce conducea un autoturism din direcția Drobeta Turnu-Severin- Orșova, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers moment în care s-a izbit de parapetul tunelului Bahna.

4C459062-B5FC-4528-9B35-7C04036C040DIn urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin pentru ingrijiri medicale.

Tanarul a fost scos din masina care s-a izbit de parapet, de un echipaj de la Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti.

Traficul a fost dat peste cap pe durata interventiei pompierilor si politistilor, iar soferii au stat zeci de minute in trafic.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top