miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

TRAFIC RELUAT PE DN56A, ÎNTRE DROBETA TURNU SEVERIN ŞI CALAFAT

Circulaţia rutieră pe DN56 A între Drobeta Turnu Severin şi Calafat a fost reluată marţi, în jurul prânzului, la mai bine de trei ore după ce artera fusese blocată de un TIR încărcat cu îmbrăcăminte s-a răsturnat între localităţile mehedinţene Recea şi Punghina.

DN 56 A blocatPotrivit poliţiştilor, circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri de mers, după ce TIR-ul răsturnat a fost tractat cu mai multe tractoare ale localnicilor din zonă, fiind îndepărtat de pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan a declarat pentru mhalert.ro  că poliţiştii au deschis o anchetă, pentru stabilirea cauzelor accidentului fiind însă, nevoie de o expertiză tehnică, primele indicii conducând spre o defecţiune a remorcii TIR-ului care de dus la producerea accidentului.

TIR-ul încărcat cu îmbrăcăminte venea din Bulgaria şi urma să ajungă la Drobeta Turnu Severin.

Autovehicul s-a răsturnat marţi dimineaţa, la km 42+100 de metri al DN 56 A, între localităţile mehedinţene Recea şi Punghina, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri.

Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin au decis să nu devieze traficul pe rute ocolitoare întrucât acest fapt ar fi însemnat ca autovehiculele care ajung în zonă să se întoarcă aproximativ 50 de kilometri, la ora transmiterii acestei ştiri făcându-se manevre de eliberare a unei părţi din carosabil pentru ca circulaţia să se reia pe un singur sens, alternativ.

În zona producerii accidentului s-au format coloane de  autovehicule de peste patru kilometri de o parte şi de alta a TIR-ului răsturnat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top