joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

TRAFICUL PRIN VAMA PORȚILE DE FIER I ÎNCHIS ÎN URMĂTOARELE DOUĂ NOPȚI, PENTRU LUCRĂRI LA PODUL PESTE DUNĂRE

Traficul prin cel mai important punct de trecere a frontierei din această parte de țară, cel de la Porțile de Fier I va fi suspendat în această noapte, dar și în noaptea de 21/22 aprilie, între orele 22.00 și 5.00, ora Serbiei, 23.00 – 6.00, ora României, ca urmare a unor lucrări care se desfășoară la podul de peste Barajul Porțile De Fier. Cei care vor să călătorească spre Serbia sau  spre țările din sudul Europei și folosesc această rută, ori cetățenii români sau străini care vor să intre în România, vor trebui să folosească rutele ocolitoare și alte puncte de trece a frontierei, cum ar fi cel de la Porțile de Fier II din județul nostru sau Naidăș, din județul Caraș Severin. Reprezentanții Poliției de Frontieră ne-au transmis un comunicat de presă, în acest sens, pe care îl redăm în cele ce urmează.

“Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile sârbe,despre faptul căpe teritoriul Serbieise efectuează lucrări la podul ce face legătura  între Punctul de Frontieră Djerdap I (Serbia) – Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I (România).Astfel, traficul rutier prin punctul de frontierăva fisuspendat temporar pe timpul nopţii, după următorul orar:în data de 20.04.2021,ora 22.00 – 21.04.2021, ora 05.00 (ora Republicii Serbia) și în data de 21.04.2021, ora 22.00  – 22.04.2021,ora 05.00.

În continuare, recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera națională  prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I în acele intervale orare, să folosească celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Serbia (PTF Porţile de Fier II – jud. Mehedinţi; PTF Naidăş – jud. Caraş Serverin; PTF Moraviţa şi PTF Jimbolia – jud. Timiş) și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro”.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top