luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

TRAGEDIE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN DROBETA TURNU SEVERIN. BĂRBAT GĂSIT DECEDAT, IAR MAMA SA, INCONŞTIENTĂ

Un bărbat a fost găsit decedat, iar o femeie în stare de inconştienţă, într-un apartament din Drobeta Turnu Severin, bătrâna în vârstă de 84 de ani fiind transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

_DSC0149

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Urgenta Mehedinţi, Ramona Nistor, pompierii au fost alertaţi luni, în jurul prânzului prin serviciul unic 112 despre faptul că în apartamentul situat pe strada Decebal numărul 38, din Drobeta Turnu Severin, blocul P1, la etajul al II-lea nu răspund la telefon cele două persoane care locuiesc.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au escaladat bloculcu ajutorul unei scări , au intrat pe geam în apartament şi au constatat că un bărbat şi o femeie erau căzuţi pe podea. Ulterior au aflat că bărbatul este decedat, iar femeia era în stare de inconştienţă, aceasta fiind predată în comă echipajului din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi ulterior transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Tzurnu Severin.

Cel care a sunat la 112 a fost fiul bătrânei în vârstă de 84 de ani şi fratele bărbatului găsit decedat. Acesta locuieşte în Bucureşti şi a alertat autorităţile după ce a constatat că rudele nu mai răspund la telefon.

Vecinii celor două victime, mamă şi fiu susţin că ultima dată i-au văzut şi au vorbit cu cei doi, sâmbătă.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani avea semipareză. Trupul său a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală din Drobeta Turnu Severin pentru stabilirea cauzelor decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a decedat bărbatul.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top