joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

TREI MASINI LOVITE LA STOP, IN DROBETA TURNU SEVERIN

Trei autoturisme au fost grav avariate într-un accident produs miercuri dimineaţa în Drobeta Turnu Severin, dup[ ce şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Prahova nu a oprit la indicatorul STOP şi a fost lovit în plin de o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului a fost lovit un al treilea autoturism care era parcat.

_DSC0260

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţa, la intersecţia străzilor Cicero şi Adrian din Drobeta Turnu Severin. Pe strada cu prioritate circula regulamentar şoferul care se îndrepta către Bulevardul Carol. Pentru că îns crut i-a apărut în faţă un autoturism înmatriculat în Prahova, nu l-a putut evita şi l-a lovit în plin.”Eu circulam de pe Cicero către Gară şi domnul a venit de pe Adrian. Nu a dat prioritate la stop. Am acroşat şi s-a întâmplat accidentul.  Mergând către Adrian, încolo, drept, s-a răsucit din cauza vitezei.”, a explicat şoferul care circula regulemantar. În urma accidentului nu au rezultat victime ci doar pagube materiale. O a treia maşină care aparţine unei firme de curierat care era parcată a fost avariată. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

_DSC0257

„La intersecţia străzilor, Adrian cu Cicero s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un număr de patru autovehicule. Ambii conducători auto au fost testaţi, rezultatuzl fiind zero. Cel de-al treilea autoturism era parcat.”, a declarat agent şef principal, MIHAI TOARGĂ din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere. Cel mai probabil pagubele maşinii vor fi acoperite de asigurarea de răspundere civilă a şoferului vinovat de producerea accidentului. Cel mai grav avariat a fost autoturismul înmatriculat în Prahova.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top