miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TREI PERSOANE, LA UN PAS DE TRAGEDIE PE DN 56A, LA HINOVA

Drumul spre casă după vacanța de Paște i-a dus la un pas de moarte pe doi bărbați și o tânără în vârstă de 15 ani din Drobeta Turnu Severin. Șoferul mașinii în care se aflau a pierdut controlul volanului, a izbit un cap de pod și a rămas suspendată pe gardul unei case. Tânăra care stătea pe bancheta din spate a fost proiectată prin parbrizul mașinii și scoasă apoi de către pompierii de la descarcerare, în stare gravă.

acc 1

Accidentul s-a produs pe drumul național 56 A, în apropierea comunei mehedințene Hinova. Deși s-a circulat bară la bară duminică seara, din cauza aglomerației șoferul mașinii care venea de la Gârla Mare și se îndrepta către Drobeta Turnu Severin ar fi intrat într-o depășire, a pierdut controlul volanului, iar după ce s-a izbit de un cap de pot a ajuns pe gardul din fier al unei case. Se afla în mașină cu fratele său și fiica acestuia în vârstă de 15 ani. De pe bancheta din spate tânăra a fost proiectată în parprizul mașinii.

acc 2

Pentru ca tânăra și conducătorul auto să fie scoși din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. Cei doi împreună cu tatăl fetei au fost transportați la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu trei ambulanțe. Tânăra este în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme. Cele mai mari probleme le pune o fractură de coloană pe care a suferit-o în urma accidentului. Polițiștii și-au explicat și ei cu greu dinamica accidentului având în vederea că mașina a rămas suspendată. Pe numele șoferului în vârstă de 46 de ani, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top