luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

TREI PERSOANE RĂNITE ÎNTR-UN ACCIDENT LA DROBETA TURNU SEVERIN

Două persoane au ajuns la Spital şi o alta a fost rănită uşor, după ce au fost rănite vineri, în urma unui accident produs pe strada Cicero, din Drobeta Turnu Severin, în care au fost implicate două autoturisme.

accident

Cele trei victime sunt şoferii celor două autoturisme şi un pasager. Accidentul s-a produs după ce şoferul uneia dintre maşini care fusese staţionată a virat stânga către o staţie ITP şi a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula pe direcţia Splai Mihai Viteazu – Bulevardul Tudor Vladimirescu. Femeia care se afla în maşina care circula regulamnetar susţine că şoferul celuilalt autoturism nu s-a asigurat când a virat brusc, stânga.

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în gardul unei case, iar cele trei persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale din partea medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Trei victime, două sunt în ambulanţă, iar a treia a zis că nu îl deranjează rănile şi a şi plecat. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, traumatismele sunt minime, starea generală este relativ bună dar cu şocul durerii.”, a declarat medicul Amina Nicolicea din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care dintre şoferi este vinovat de producerea accidentului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top