luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

TREI POLIŢIŞTI DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI PREMIAŢI DE MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

Trei poliţişti de frontieră mehedinţeni  au fost premiaţi de Radu Stroe – ministrul Afacerilor Interne pentru rezultatele obţinute în competiţiile sportive desfăşurate în anul 2013. Cei trei poliţişti de frontieră mehedinţeni s-au clasat pe primul loc la competiţiile interne şi internaţionale de tir, atletism şi fotbal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Radu Stroe  a premiat vineri mai mulţi poliţisti de frontieră, poliţişti şi jandarmi care s-au remarcat prin rezultatele obţinute în cadrul competiţiilor interne şi internaţionale organizate de structurile de ordine şi siguranţă publică.

 „Din cadrul structurilor operative ale Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au fost premiaţi trei poliţişti de frontieră ocupanţii locurilor întâi la competiţiile de tir, atletism şi fotbal. În afara faptului că sunt  campioni în sporturile care le practică, cei trei poliţişti de frontieră care fac parte din structurile operative sunt instructori sportivi şi au rezultate  foarte bune în activitatea profesională”

a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Unul din poliţiştii de frontieră premiaţi este agentul principal Corina Moraru, poliţistă de frontieră în cadrul Biroului de corinaSupraveghere  şi Control Naval din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. La competiţia de tir individual fete aceasta a ocupat locul I obţinând 199 de puncte din 200 posibile. De altfel,  şi în anul 2012 ag.pr. Moraru Corina a obţinut tot locul întâi  în municipul Suceava în cadrul aceleiaşi competiţii. Aceasta este o participantă activă la  competiţiile de tir ale MAI de aproximativ 4 ani obţinând mereu locuri pe podium la concursurile judeţene şi regionale.

Printre premianţi se numără şi agentul  principal Paula Achimescu, poliţistă de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin, care în perioada 1-10 august 2013 a participat la Belfast, în Irlanda de Nord Jocurile Mondiale Ale Politistilor şi Pompierilor (World Police and Fire Games). La  proba de alergare montană pe distanţa de 8000 m (Mountain Running Trail Race) desfăşurată în parcul Donard Forest din Newcastle, agentul principal Achimescu Paula   s-a clasat pe primul loc în condiţiile în care la start s-au aliniat peste  200 de participanţi. Participantă activă la  competiţiile de atletism interne şi internaţionale de aproximativ 6 ani  poliţista de frontieră a obţinut mereu locuri pe podium la concursurile de cros.

Un alt premiat este agentul principal Angelo Marghescu, poliţist de frontieră în cadrul Compartimentului de Sprijin Operativ aparţinând Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi şi component al lotului echipei de minifotbal a Ministerului Afacerior Interne, care în perioada11-14 noiembrie a participat la prima ediţie a Campionatului Balcanic de minifotbal al poliţiştilor  desfăşurat la Limasol, în Cipru  şi s-a clasat împreună cu echipa pe primul loc.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top