luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

TREI TINERI DIN CRAIOVA, REŢINUŢI PENTRU TRAFIC CU HEROINĂ DE SCCO MEHEDINŢI

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani din Craiova au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în timp ce vindeau un kilogram de heroină, în parcaerea unui complex comercial din Craiova.

heroinaFlagrantul a fost organizat luni seara, de către ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în parcarea unui complex comercial, de la intrarea din Craiova.

Potrivit anchetatorilor, cei trei din Craiova urmau să vândă un kilogram de heroină, valoarea mărfii fiind de peste 50 000 de euro.

Aceleaşi surse au mai declarat că unul dintre cei trei tineri reţinuţi pentru trafic de droguri este student la Teologie.

Flagrantul a fost organizat de către ofiţerii SCCO Mehedinţi, aceştia având suspiciunea că drogurile urmau să fie vândute pe piaţa din Mehedinţi.

În urma flagrantului marfa a fost confiscată, iar cei trei tineri, cu vârste între 20 şi 25 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, aceştia urmând să fie prezentaţi instanţei în cursul zilei de marţi, cu propunerea de arestare preventivă.

Ancheta a fost derulată cu sprijinul SRI Mehedinţi.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top