duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

TRUPUL FĂRĂ VIAŢĂ GĂSIT LA EŞELNIŢA, ESTE AL FEMEII DISPĂRUTE ÎN URMA INUNDAŢIILOR

Unul dintre cele două cadavre scoase sâmbătă de pompieri este al femeii din comuna Eşelniţa, care a fost luată de viitură în cursul zilei de luni,  pompierii intervenind pentru scoaterea lui din Golful Eşelniţa, la aproximativ 1,5 kilometri de locul din care a dispărut.

drum distrusPrimarul comunei Eşelniţa, Ioan Ciuru a declarat sâmbătă că trupul a fost găsit în Golful Eşelniţa, de către doi pescari, care iniţial au crezut că este vorba despre bărbatul dispărut în acelaşi timp cu femeia în vârstă de 70 de ani, dar ulterior, când s-au apropiat localnicii şi-au dat seama că este vorba despre femeie.

Pompierii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au fost chemaţi la faţa locului pentru a aduce la mal trupul femeii, urmând ca acesta să fie predat Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cadavrul a fost găsit la aproximativ un kilometru şi jumătate de locul din care a dispărut femeia.

Femeia a mers să adăpostească vaca pe care o avea la păscut când a fost luată de viitură, un alt bărbat în vârstă de 54 de ani încercând să o salveze şi fiind prins, de asemenea de apele învolburate.

Tot în cursul zilei de sâmbătă pompierii mehedinţeni intervin pentru scoaterea unui alt cadavru din fluviul Dunărea, acesta fiind adus de ape în amonte de Barajul Porţile de Fier I. Deocamdată însă, acest cadavru nu a fost identificat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top