miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TURISMUL CREŞTE ÎN ZIUA VOTULUI ÎN MEHEDINŢI. CINCI SECŢII AU CERUT NOI LISTE SUPLIMENTARE

Reprezenantanţii unui număr de cinci secţii de vot din Drobeta Turnu Severin şi din mediul rural au solicitat Biroului Electoral Judeţean să le fie distribuite alte liste suplimentare pentru alegerile europarlamentare, justificând că cele primite iniţial au fost completate cu alegători.

sectie_vot_stampila_11593000_30914000Potrivit informaţiilor furnizate de judecătorul Victor Roman, membru al Biroului Electoral Judeţean Mehedinţi, noi liste suplimentare au cerut duminică după-amiază secţiile 1, 26 şi 64 din Drobeta Turnu Severin şi secţiile 124 – Jidoştiţa, 213 – Malăvăţ.

În urma solicitărilor preşedinţilor secţiilor de votare respective, Biroul Electoral Judeţean a distribuit noi liste suplimentare, pe bază de proces verbal.

Iniţial, odată cu distribuirea materialelor necesare pentru alegerile europarlamentare, fiecare secţie a primit câte 10 liste suplimentare pe care pot vota alegătorii cu domiciliul în altă localitate decât cea în care se află secţia respectivă.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, duminică, până la ora 16 au fost făcute două sesizări de turism electoral, în localităţile Orşova şi Devesel, cei care au apelat 112 anunţând că mai multe maşini înmatriculate în alte state decât România transportă persoane către secţiile de votare.

Reprezentanţii IPJ Mehedinţi au declarat că în urma verificărilor derulate de poliţişti nicio astfel de sesizare nu s-a confirmat.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top