luni , 26 octombrie 2020
NEWS ALERT

ULTIMĂ ORĂ: ELEVII DIN MEHEDINŢI SE ÎNTORC MIERCURI LA ŞCOALĂ

După două zile în care vremea i-a ţinut departe de şcoli, din decizia autorităţilor, cei peste 40 000 de preşcolari şi elevi se întorc miercuri în unităţile de învăţământ.

scoala

Inspectoratul Judeţean Şcolar Judeţean Mehedinţi a anunţat cu puţin timp în urmă că şcolile şi grădiniţele se deschid miercuri în tot judeţul.

Judeţul Mehedinţi intră miercuri dimineaţa sub cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi dimineaţa o avertizare cod galben de ninsori şi viscol valabilă de miercuri de la ora 06:00 până joi la ora 10:00 pentru judeţul Mehedinţi şi alte judeţe din jumătatea de est a României.

Potrivit ANM. de miercuri de la ora 06:00 până la ora 23:00 în Oltenia, în nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei şi centrul Moldovei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50…55 km/h, temporar viscolind şi troienind zăpada.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top