miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

ULTIMA ORA: ELEVII DIN MEHEDINŢI STAU ŞI MARŢI ACASĂ

Conducerea Inspectoratulşui Şcolar Judeţean Mehedinţi a anunţat luni dimineaţa că în urma consultărilor cu Prefectura Mehedinţi şi Consiliul Judeţean s-a decis ca elevii din toate cele 353 de unităţi de învăţământ din judeţ să nu meargă nici marţi la şcoală din cauza ninsorilor care în multe zone nu permit deplasarea elevilor şi cadrelor didactice către şcoli.

zapada

“În urma consultarii cu Consiliul Judeţean, Prefectura şi chiar Primăria Drobeta Turnu Severin care solicitat să îi lăsăm să degajeze drumurile, s-a decis ca şi marţi, cursurile să fie suspendate în unităţile de învăţământ din Mehedinţi.”, a declarat inspectorul scolar general Marian Suta, luni dimineata.

Decizia a fost luată întrucât sunt locuri unde a viscolit în noaptea de duminică spre luni, între comunele afectate fiind şi Brezniţa de Ocol, Smadoviţa şi Bâcleş.

Astfel cei peste 40 000 de copii de grădiniţă, elevi din ciclurile primar, gimnazial şi liceal au avut parte de un sfârşit de săptămână prelungit, întrucât luni şi marţi au stat acasă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top