sâmbătă , 16 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ULTIMA ORĂ: NOU DISPOZITIV PIROTEHNIC ARTIZANAL DESCOPERIT DE POLIŢIŞTI, ÎN MEHEDINŢI

În urmă cu circaDINAMITA01 o oră poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT din Gorj au finalizat percheziţiile la un individ din Broşteni – Mehedinţi, care avea acasă un dispozitiv pirotehnic artizanal. Suspecul în acest dosar este audiat în această noapte la DIICOT Gorj.

Nici nu s-au încheiat bine ecourile dispozitivului pirotehnic artizanal descoperit la Tr. Sverin că o nouă astfel de alertă a fost dată la graniţa judeţeleor Meheidnţi cu Gorj. Poliţiştii de la Crimă Organizată din judeţul Gorj au efectuat marţi dimineaţă mai multe percheziţii la suspecţi din satul Lupşa, bănuiţi că se ocupă cu droguri de mare risc.

În timpul cercetărilor, oamenii legii din Gorj au aflat de existenţa unui dispozitiv pirotehnic artizanal periculos la unul dintre aceşti suspecţi. Marţi seară, oamenii legii au descins din nou la locuinţa acestuia din satul Lupşa, unde au făcut percheziţii. Individul este cercetat pentru deţinere de materiale pirotehnice şi este adus la audieri la DIICOT, Biroul Teritorial din judeţul Gorj.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top