luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ULTIMA SPIRALĂ A YOGHINILOR DE LA BĂILE HERCULANE

Peste cinci mii de yoghini au făcut duminică seară o spirală uriaşă la Băile Herculane.  De mâine, yoghinii vor părăsi staţiunea pentru că programul taberei yoghine se va încheia în noaptea de luni spre marţi.

HERCULANEA fost ultima spirală organizată în cadrul Taberei yoghine din această primăvară de la Băile Herculane. Peste 5000 de yoghini s-au adunat pe Platoul Coronini şi au format o spirală yang, urmată de “Inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin realizată cu susţinerea subtil-telepatică spirituală a lui Gregorian Bivolaru”.

Astăzi, în ultima zi a taberei, sunt programate, de asemenea, o serie de activităţi. Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, care şi anul acesta a lipsit de la Băile Herculane, va susţine de la ora 18,30 în mod subtil-telepatic  o conferinţă cu tema “Realitatea tainică a Creaţiei şi a Manifestării Dumnezeieşti privită din punctul de vedere al lui Dumnezeu Tatăl”.

Seara se va încheia cu vizionarea unei înregistrări speciale: o filmare inedită cu caracter special în cadrul căreia Gregorian Bivolaru a testat, în mai multe moduri, două aparate de măsurare a cîmpului subtil bioenergetic şi a realizat totodată unele exemplificări semnificative ce evidenţiază declanşarea la voinţă a unor procese de rezonanţă ocultă profund benefice, care pot fi manifestate de către yoghinii ce aparţin căii Maha Siddha Yoga. Apoi, în intervalul orar 00:00 – 00:30 va vea loc “o resorbţie gradată a câmpului subtil spiritual al Taberei spirituale yoghine de vacanţă Herculane 2013”.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top