miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN ASISTENT MEDICAL DE LA IPJ MEHEDINŢI S-A URCAT BEAT LA VOLAN ŞI A LOVIT UN AUTOTURISM

accident 1Un asistent medical de la IPJ Mehedinţi a fost implicat marţi seara într-un accident de circulaţie la Drobeta Turnu Severin. S-a urcat beat la volan şi în apropierea unui intersecţii din municipiu a acroşat un autoturism, care era parcat pe partea dreaptă a drumului.

Angajatul MAI se afla pe strada Topolniţei, la volanul autoturismului proprietate personală, când la intersecţia cu bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin a acroşat un autoturism care era parcat pe partea dreaptă a drumului.

Potrivit comisarului Viorel Stăncioiu de la Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin, în urma incidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Proprietarul autoturismului parcat pe Tudor Vladimirescu nu s-a înţeles pe cale amiabilă cu angajatul MAI vinovat de producerea accidentului, astfel că a solicitat la faţa locului un echipaj de poliţie.

 „Ajunşi la faţa locului am constatat că şoferul unui autoturism înmatriculat în Bucureşti a acroşat un autoturism oprit pe partea dreaptă. Conducătorul auto vinovat a fost testat, rezultând o concentraţie de 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei”

a declarat Stăncioiu.

Eugen Selcer, în vârstă de 45 de ani, este angajat al Direcţiei Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, fiind asistent medical în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Pemisul de conducere al bărbatului a fost reţinut de către poliţişti în vederea anulării, pe numele său, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top