duminică , 17 ianuarie 2021
NEWS ALERT

UN AUTOTURISM FURAT DIN BOSNIA HERŢEGOVINA CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ ÎN VAMA PORŢILE DE FIER I

Un autoturism marca BMW 320 D  a fost confiscat duminică seară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat  din  Bosnia Herţegovina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În seara zilei de 13 iulie, ora  21.45, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca BMW 320 D, cetăţeanul român I. Florian, în vârstă de  44 de ani, din judeţul Teleorman.

 „Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului  condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta”,a  precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Bosnia Herţegovina  şi aparţine unui alt proprietar.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top