miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN BĂRBAT CARE A VRUT SĂ-ŞI OMOARE TATĂL ESTE DAT ÎN URMĂRIRE GENERALĂ. A SCĂPAT PRINTRE DEGETE POLIŢIŞTILOR MEHEDINŢENI

Un bărbat din Mehedinţi, care joi dimineaţă a încercat să-şi ucidă tatăl cu o armă de foc, a fost dat în urmărire generală în urmă cu câteva ore, după ce le-a scăpat printre degete poliţiştilor.

dunare 1Potrivit procurilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, Costinel Marian Stoica a tras joi dimineaţă cu o armă de vânătoare spre tatăl său, care se afla la pescuit, la Gogoşu. Din fericire, alicele nu l-au nimerit pe bărbat: „În data de 8 august a.c., în jurul orei 6ăpat ,30, Stoica Marinel Costinel s-a deplasat între localităţile Ţigănaşi şi Gogoşu, unde a uzat de o armă de foc trăgând înspre tatăl său, care se afla într-o barcă pe malul lacului la pescuit. A fost începută urmărirea penală în cauză”.

Dumitru Stoica, tatăl agresorului, a avut noroc. Fiul său a tras două focuri spre el, după care l-a îngenunchiat şi a îndreptat arma spre el. Bărbatul este însă un om care ştie să folosească o armă de vânătoare, deţine permis de port-armă, astfel că i-a fost destul de uşor să scape de pericol şi să ia arma din mâna fiului său. A scăpat doar cu câteva zgârâieturi, dari probabil cu o mare durere în suflet că fiul său a vrut să-i ia viaţa.

De altfel, de-a lungul anilor, Dumitru Stoica a avut numai necazuri de pe urma fiului său. De la 12 ani, acesta a avut probleme cu legea, petrecându-şi anii tinereţii numai prin puşcării. Costinel Stoica este în libertate de aproximativ un an de zile, fiind condamnat ultima dată pentru viol şi tâlhărie.

Imediat după comiterea faptei, Stoica a plecat de la faţa locului, iar acum este de negăsit, fiind dat în urmărire generală. Pe arterele principale de drum au fost organizate filtre ale poliţiei pentru depistarea acestuia. Surse din rândul anchetatorilor spun însă că Stoica a scăpat printre degete poliţiştilor, astfel că acum se impun  eforturi suplimentare pentru depistarea sa.  Oamenii legii aveau informaţii că acesta se se află în localitatea de domiciliu la Izimşa (Mehedinţi), dar poliţiştii de aici nu au mişcat un deget pentru reţinerea acestuia. Până la această oră, poliţiştii au descoperit maşina acestuia, abandonată la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin, în punctul „La Blana Lustruită”.

Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi a declarat că în judeţul Mehedinţi nu a avut loc nicio tentativă de omor.

Corina Macavei

loading...


Un Comentariu

  1. Politistii locali n-au facut nimic pt. ca …..nu a existat nici-un corp delict ( cadavru) .
    Ei asteapta intai SA SE PRODUCA evenimentul si de-abia apoi actioneaza !
    Tipic pt. polistii de proximitate …..De PREVENIRE inca nu s-a auzit!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top