miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN TIMP CE SE AFLA LA O TERASĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin se zbate între viaţă şi după ce a fost înjunghiat în timp ce se afla la o terasă din oraş. Autorul agresiunii este un severinean certat cu legea, care s-a înfuriat atunci când acesta a refuzat să-i dea o sută de lei.

terasa

Cornel Morariu, de 37 de ani, se afla miercuri seară la terasa „Fresh” din zona „Dunărea” a municipiului Drobeta Turnu Severin, când s-a petrecut incidentul. Un individ certat cu legea a venit la masa acestuia şi i-a cerut suma de 100 de lei. În momentul când Cornel Morariu l-a refuzat acesta furios a scos cuţitul şi l-a tăiat în zona coapsei stângi. L-a abandonat pe bărbat într-o baltă de sânge, dar pentru oamenii legii a fost foarte uşor să-l identifice având în vedere că la acea oră terasa era plină de clienţi.

DSCF0414

La faţa locului a sosit o echipă de poliţişti judiciarişti pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut fapta.

DSCF0423

„În jurul orei 19,00, în dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi s-a primit un apel prin care se sesiza faptul că pe terasa unui local public o persoană a fost înjunghiată. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care din primele cercetări a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat cu un corp contondent de către o persoană necunoscută. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În momentul de faţă se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt, s-a conturat un cerc de suspecţi şi urmează ca persoanele vinovate să fie conduse la sediul poliţiei pentru a stabili gradul de vinovăţie şi participaţia fiecăruia la săvârşirea acestei fapte”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

DSCF0415

Victima a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţa Mehedinţi şi adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. Medicii de aici luptă să-i salveze viaţa fiindcă starea acestuia este destul de gravă. A pierdut o cantitate mare de sânge, iar tensiunea a fost de 5 cu 4.

„Echipajul de la Ambulanţă a fost solicitat pentru un pacient de sex masculin, de 37 de ani, care a fost înjunghiat în zona restaurantului Dunărea pe faţa posterioară a coapsei stângi fiind în şoc hemoragic. A fost adus la spital, ulterior intrându-se în sală pentru intervenţie suplimentară”, a precizat medicul Minodora Popescu de la SJA Mehedinţi.

DSCF0421

Cornel Morariu este comerciant autorizat şi obişnuieşte să-şi vândă marfa la sfârşit de săptămână la bazarul „Dunărea” din Drobeta Turnu Severin.

Corina Maacvei, Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top