sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN CIOBAN DIN VÂNJU MARE A MURIT, LOVIT DE TRĂSNET

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit luni seara, după ce a fost lovit de un trăsnet în timp ce păştea oile în apropiere de oraşul Vânju Mare, paramedicii SMURD chemaţi să intervină găsindu-l decedat.

 

mort

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)Mehedinţi, plutonier Ramona Nistor a declarat că la 112 a sunat un bărbat care a văzut când victima a fost lovită de trăsnet, omul chemând pompierii în speranţa că bărbatul va putea fi salvat.

„Un echipaj SMURD din cadrul substaţiei Vânju Mare a ISU Mehedinţi a mers la faţa locului. Nu s-a putut urca cu autospeciala din cauza terenului accidentat, astfel că pompierii au mers pe jos până la victimă, dar din păcate a fost găsită decedată.”, a spus Ramona Nistor.

Titel Ghiorghiţă, în vârstă de 40 de ani era pe un deal în apropierea Unităţii Militare din Vânju Mare şi păştea o stână de oi când a fost lovit de trănet.

Echipa operativă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a desfăşurat o anchetă la faţa locului, trupul victimei fiind ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.

pompieriPompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit de asemenea luni seara pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor violente din mai multe subsoluri din localităţile Vrancea, Pătulele, Vânju Mare şi Burila Mare.

De asemenea, în localitatea Vrancea, bucăţi mari de piatră au distrus în mare parte grădinile cu legume ale localnicilor, dar şi culturile de porumb.

Localnicii au declarat că piatra a căzut luni seara timp de aproximativ 45 de minute.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top