miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN COPIL AGRESAT LA BĂLĂCIŢA

Un copil de 9 ani din satul mehedinţean Bălăciţa a ajuns sâmbătă noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost agresat de tatăl unui copil. Micuţul acuza greţuri şi ameţeli şi a fost tranportat cu o salvare la secţia unităţii sanitare pentru investigaţii.

copilul agresat

Practic toată povestea a pornit de la o joacă dintre copil şi fiul agresorului. Primul l-ar fi lovit cu mingea în abdomen pe copilul bărbatului. Supărat foc tatălui i s-au întunecat minţile s-a dus la micuţ şi l-a lovit cu palma peste faţă. De teamă copilul a făcut pur şi simplu pe el şi s-a dus acasă acuzând greţuri şi vărsături.

mama copilului„Copiii s-au jucat cu mingea şi părinţii unui copil a venit şi a dat în el. Copilul spune că l-a lovit cu palma, a făcut şi treaba mică pe el de frică. Nu a venit să ne spună şi nouă. Cică l-ar fi lovit pe copilul lui cu mingea în burtă, nu ştiu cum au făcut”, a povestit Petria Creţu, mama copilului agresat.

Speriaţi de starea copilului părinţii acestuia au chemat o ambulanţă, care l-a dus la secţia UPU a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„Copilul a fost agresat de un adult. Jucându-se cu alţi copii s-au certat acolo şi tatăl celuilalt copilaş l-a agresat. Copilul prezintă ameţeli, cefalee, un simdrom cefalalgic post agresiune. Nu prezintă leziuni, nu şi.a pierdut cunoştinţa. L-am adus la spital pentru investigaţii şi a rămas să i se facă o radiografie”, a declarat asistent Mariana Hârşovescu de la Substaţia Vânju Mare.

Medicii l-au supus pe micuţ unor investigaţii suplimentare, iar părinţii intenţionează să depună o plângere împotriva agresorului.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top