joi , 28 octombrie 2021
NEWS ALERT

UN COPIL MUŞCAT DE ŞARPE LA DÎLBOCIŢA, O FEMEIE MUŞCATĂ DE UN GĂRGĂUNE LA DUBOVA

Un copil în vârstă de 13 ani, din satul mehedinţean Dîlbociţa, a ajuns vineri seară la spital după ce a fost muşcat de un şarpe. De asemenea,  la Spitalul din Orşova a fost internată o femeie din Dubova, care a fost muşcată de un gărgăune în timp ce se afla la cosit pe câmp.

copil

Băiatul se afla la păscut cu animalele când a fost muşcat de picior de un şarpe. Mama sa a fost cea care a sunat la 112, echipajul medical de pe Ambulanţă fiind cel care i-a acordat primul ajutor. I s-a aplicat un pansament local şi a fost transportat la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin.

„Pacientul l-am găsit într-o stare stabilă, era mai mult speriat, spune că a fost muşcat de un şarpe, care ulterior a fugit. Într-adevăr la nivelul gambei stângi s-a observat două înţepături, dar nu era necroză, nu erau nişte semne care să fi dovedit că ar fi fost vorba de un şarpe veninos”, a precizat medicul Marin Iorga de la Ambulanţa Mehedinţi.

Tot vineri seară a fost adusă la Spitalul din Orşova o femeie din localitatea Dubova, muşcată de un gărgăune. A fost internată aici pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La începutul lunii iunie, mai multe persoane din judeţul Mehedinţi au ajuns la spital cu muşcătură de şarpe.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top