miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN MEHEDINŢEAN CARE A UCIS UN SÂRB, EXTRĂDAT AUTORITĂŢILOR DIN ROMÂNIA

Un bărbat din Mehedinţi, condamnat în Serbia pentru omor, a fost extrădat astăzi autorităţilor din România pentru executarea pedepsei într-o închisoare din ţară.

vama 1Nicu Marinel Sârbu, de 29 de ani, din comuna mehedinţeană Dârvari, a fost condamnat de Tribunalul din Negotin la 9 ani şi 4 luni pentru omor. În anul 2010, acesta împreună cu un minor sârb, în timp ce se afla la muncă în localitatea Duşanovăţ, a lovit un cetăţean sârb, de 41 de ani, provocându-i moartea.

Marinel Sârbu a executat 3 ani din pedeapsă în statul sârb, iar restul din pedeapsă îl va executa într-o închisoare din România.

Astăzi,  poliţiştii Biroului Urmării din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au preluat din punctul de frontieră Porţile de Fier pe Marinel Sârbu, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel Bucureşti.

În urma colaborării cu Biroul Internaţional Interpol a fost luată măsura extrădării pentru a executa restul pedepsei în România.

Marinel Sârbu a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top