miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN MERCEDES PROIECTAT ÎNTR-O CASĂ DIN TURNU SEVERIN

Două persoane au ajuns în această după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu-Severin, în urma unui accident de circulaţie care s-a petrecut la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Eroii de la Cerna.

deschidere

În ciuda tuturor măsurilor de prevenire şi de marcare a zonei, intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Eroii de la Cerna continuă să rămână una cu probleme. Conducătorii auto nu respectă semnificaţia indicatorului „Oprire” şi lovesc autoturismele care circulă regulamentar pe strada Mareşal Averescu.

Aşa s-a întâmplat şi în această după-amiază, când s-au ciocnit două autoturisme, o dubiţă cu numere de Timiş şi un Mercedes, care circula regulamentar. Impactul dintre cele două vehicule a fost atât de puternic, încât autoturismul Mercedes a doborât la pământ indicatorul rutier. Dacă în acel moment pe trotuar s-ar fi aflat vreun pieton cu siguranţă acela nu ar mai fi rămas în viaţă. Cei doi conducători auto au fost duşi la spital, dar sunt în afara oricărui pericol. Şoferiţa care se afla la volanul autoturismului Mercedes a tras o sperietură zdravănă, mai ales că, din câte a spus, nu a mai fost implicată în accidente rutiere.

DSCF4352

accident

 

„În după-amiaza zilei de 24 aprilie a.c., la intersecţia străzii Mareşal Averescu cu strada Eroii de la Cerna a avut loc un accident de circulaţie. Din primele cercetări s epare că este vorba de doi conducători auto, amândoi răniţi, au plecat cu ambulanţa la spital. Este vorba de nerespectarea indicatorului Oprire şi neacordare de prioritate”, a precizat inspectorul Mihai Marin de la Biroul Poliţiei Rutiere Turnu Severin.

Severinenii care locuiesc în zonă spun că numărul accidentelor rutiere a mai scăzut după instalarea „cocoaşelor”, dar totuşi continuă să aibă loc astfel de evenimente.

„De când au pus marcajele acestea accidentele sunt mai rare, dar înainte erau 2-3 pe zi. Îmi amintesc că DSCF4357într-o zi au fost patru”, a spus un domn, care locuieşte pe Eroii de la Cerna.

Şoferul de la dubiţă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top