marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

UN MICROBUZ ŞCOLAR CU 14 ELEVI A FOST LOVIT DE UN AUTOTURISM

Doi elevi care se întorceau dintr-o excursie au ajuns miercuri după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un autoturism în dreptul Punctului Vamal Porţile de Fier I.

microbuz

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs miercuri după-amiază din vina unui şofer care nu s-a asigurat atunci când a vrut să pătrundă din Drumul European 70 în Punctul de Trecere a Frontierei de la Porţile de Fier I. Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, spune că în acel moment autoturismul a lovit o altă maşină înmatriculată în Bulgaria, care circula regulamentar. În momentul impactului, maşina cu numere de Bulgaria a ricoşat în microbuzul şcolar, în care se aflau 14 elevi care se întorceau dintr-o excursie de la Băile Herculane.

Doi elevi au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră Mehedinţi se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulaţia rutieră este blocată la această oră pe DE 70, în dreptul Vămii Porţile de Fier I.

UPDATE 17,40

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 55 de ani, din comuna Balta, care se afla la volanului unui autoturism Renault. Acesta venea din direcţia Orşova spre Drobeta-Turnu-Severin şi a pătruns pe sensul opus de mers, moment în care a lovit o autoutilitară ce tracta o platformă cu numere de înmatriculare în Bulgaria. Din impact, autoutilitara a ricoşat într-un microbuz, în care se aflau 14 elevi de la şcoala din comuna mehedinţeană Corcova.

UPDATE 18,00

Circulaţia rutieră a fost deblocată pe DE 70 în dreptul Vămii de la Porţile de Fier I.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top