miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN OFIŢER SRI DE LA MEHEDINŢI A ÎNCERCAT SĂ-ŞI IA VIAŢA TĂINDU-SE LA ANTEBRAŢUL STÂNG

Un ofiţer SRI de la Mehedinţi a încercat marţi seară să se sinucidă în mansarda casei sale aflată în construcţie la Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost salvat de medicii de la Ambulanţă şi acum se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

casa sereistului 1Incidentul s-a petrecut în mansarda casei pe care familia Bărbulescu o are în construcţie pe strada Bahnei din Drobeta Turnu Severin. Ofiţerul SRI, Victor Bărbulescu, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperit de medicii de la Ambulanţă într-o baltă de sânge. Din primele cercetări se pare că acesta încercase iniţial să se sinucidă prin spânzurare, după care şi-a făcut trei secţiuni în antebraţul stâng cu un corp ascuţit. Înainte de a trece la actul sinucigaş, ofiţerul SRI i-a dat un telefon soţiei, Adi Bărbulescu, judecător la Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

„Am primit un apel prin 112, pentru un pacient aflat în podul unei case. iniţial solicitarea a fost pentru lipotimie. S-a urcat destul de greu, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, era podul casei la patru metri şi ceva. Avea o baltă de sânge lângă el, dar avea şi o marcă traumatică semnul unei încercări de spânzurare nereuşită, probabil din cauze depresive. I-am acordat primul ajutor, a fost coborât de echipele de pompieri cu frânghii, s-a acordat în continuare ajutor şi a fost adus la unitatea de primiri urgenţe”, a declarat medicul Horia Ene de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU „Drobeta” pentru ca trupul bărbatului să fie coborât cu ajutorul unor cordiţe din mansarda casei.

„Detaşamentul de pompieri „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost solicitat prin apelul unic de urgneţă  112 pentur salvarea unei persoane aflată în mansarda casei. Am intervenit cu o scară culisabilă şi cu ajutorul unor cordiţe am coborât-o şi am predat-o serviciului judeţean de ambulanţă”, a precizat plt. major Nicolae Surdu.

Ofiţerul SRI se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin şi este în afara oricărui pericol.

Nu se cunosc motivele pentru care acesta a încercat să-şi ia viaţa, însă în ultima vreme Victor Bărbulescu nu mai era ofiţer operativ fiind trecut pe un post pe parte de logistică.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top