marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

UN PESCAR ACCIDENTAT LA TURNU SEVERIN DUPĂ CE A SĂRIT ÎN FAŢA UNUI AUTOTURISM

Un bărbat a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost lovit de un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu. Din câte se pare bărbatul se întorcea de la pescuit şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

accident bratianu 1

Norocul bărbatului a fost că autoturismul tocmai se încadrase pe bulevardul I. C. Brătianu de pe o alee secundară şi nu avea viteză. Din primele cercetări, poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere Turnu Severin au stabilit că acesta a sărit pur şi simplu în faţa autoturismului, traversând strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Pe bulevardul I.C. Brătianu din Turnu Severin a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autovehicul, care a virat la stânga de pe aleea blocului 6 şi în momentul în care se afla pe banda numărul doi de circulaţie către localitatea Halânga un pieton a traversat prin loc nepermis, fapt pentru care a condus la accidentarea acestuia”

a precizat comisarul Dumitru Ungureanu de la Poliţia Rutieră Turnu Severin.

Din câte se pare bărbatul se întorcea de la pescuit penru că asupra sa avea mai multe ustensile de pescuit şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Victima a fost transportată de ambulanţă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, în acest moment fiind investigată de o echipă de medici.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top