miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN POLIȚIST A REFUZAT MITĂ DE 150 DE EURO DE LA UN ȘOFER PRINS CU 107KM/H ÎN LOCALITATE

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți a refuzat mită în valoare de 150 de euro din partea unui șofer care a fost surprins de aparatul radar circulând cu 107 km/h, în localitatea mehedințeană Tâmna, agentul anunțând ofițerii anticorupție.

rutieraAgentul de poliţie Laurențiu Ștefan din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi – Serviciul Rutier a sesizat vineri ofiţerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 6 (E70), pe raza localităţii Tîmna, judeţul Mehedinţi, a depistat un autoturism înmatriculat în Spania care se deplasa cu viteza de 107 Km/h în localitate, iar conducătorul auto i-a oferit iniţial suma de 50 Euro pentru nu lua măsura sancţionării contravenţionale.
”Fiind invitat la sediul I.P.J. Mehedinţi în vederea efectuării celorlalte verificări, conducătorul auto a insistat în demersul său, oferindu-i agentului de poliţie suma de 150 Euro pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu şi a nu lua împotriva sa măsura sancţionării contravenţionale şi reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.”, se arată în comunicatul remis de Direcția Generală Anticorupție.
În urma sesizării, ofițerii anticorupție au organizat un flagrant, astfel că șoferului i s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a dispus măsura preventivă a controlului judiciar în cazul conducătorului auto prins în flagrant oferind mită. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top