marți , 9 martie 2021
NEWS ALERT

VIDEO UN POLIŢIST LOCAL I-A RUPT MAXILARUL UNUI BĂRBAT ÎN PARCAREA UNUI MARKET

Lucrează la Biroul Comercial al Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin,  iar în timpul liber este bătăuş. Este vorba de poliţistul local Sorinel Gigi Drăgoi, care deşi are ca sarcină de serviciu să aplice legea, miercuri după-amiază i-a rupt maxilarul unui bărbat dintr-o singură lovitură.

politia

Poartă uniforma Poliţiei Locale Turnu Severin, dar în timpul liber s-a comportat ca un huligan lovind cu pumnul, ziua în amiaza mare, un bărbat pe care avea pică de mai mulţi ani. Culmea, când a fost luat la întrebări de superiorii săi, acesta a negat cele petrecute crezând cu naivitate cel mai probabil că fapta sa va rămâne nepedepsită.

Ion Roambă, de 41 ani, din comuna mehedinţeană Şimian, îşi aştepta fiica să iasă de la pregătire miercuri după-amiază, în parcarea marketului Lidl de lângă OMV, din Turnu Severin. La un moment dat şi-a făcut apariţia Gigi Sorinel Drăgoi, poliţist local la Poliţia Locală a municipiului Drobeta Turnu Severin, cu care Roambă a mai avut o altercaţie în urmă cu circa 13 ani pe vremea când Drăgoi lucra ca paznic la Termocentrală. Se pare că Sorinel Drăgoi nu a trecut peste incidentul de acum 13 ani când şi atunci s-a lăsat cu bătaie. Numai aşa se explică reacţia acestuia care atunci când l-a văzut pe Ion Roambă i-a dat un pumn în faţă fără să stea prea mult pe gânduri. Lovitura a fost însă atât de puternică că bietul om a ajuns la spitalul din Turnu Severin cu maxilarul rupt, iar de aici a fost transferat de urgenţă la Spitalul din Craiova.

„A fost o agresiune din afirmaţiile pacientului, e o fractură de mandibulă, a fost adus cu ambulanţa, aici a fost consultat, imobilizat pe regiunea respectivă hemiface stâng şi a fost trimis mai departe la chirurgie buco-maxilo-facială la Craiova”, a precizat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin, Doina Borugă.

„Soţul meu aştepta fata de la pregătire şi l-a pocnit fără să-şi dea seama, soţul meu nici nu era atent, că nu sotias-a gândit că ar face aşa ceva. El este mult mai înalt decât soţul meu. Un singur pumn i-a dat”, povesteşte Anduţa Roambă.

Femeia este foarte îngrijorată de soarta soţului său, care acum va trebui să-şi ia concediu medical de la servici pentru a se reface în condiţiile în care anul acesta fiica familiei urmează să termine liceul şi să se ducă la facultate.

La Poliţia Locală unde este angajat Sorinel Drăgoi nu a ajuns deocamdată un act oficial din partea IPJ Mehedinţi despre cele petrecute, însă conducerea instituţiei a stat de vorbă cu acesta, care a negat fapta.

„Până în prezent conducerea Poliţiei Locale nu a fost anunţată despre acest incident, nici din partea altor instituţii abilitate să aplice legea nu am fost anunţaţi, dar vă asigur că în situaţia în care vom fi sesizaţi se vor lua măsurile legale mergând până la destituirea acestuia. Fiecare trebuie să răspundă pentru ceea ce face. Din zvonurile pe care le-am auzit, şeful de serviciu l-a întrebat de ceea ce s-a întâmplat, iar respectivul a negat. Acum aşteptăm o plângere oficială din partea unei instituţii”, a declarat Gheorghe Sfinţescu, adjunctul Poliţiei Locale din Turnu Severin.

În urma plângerii depuse, poliţistul local este cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

roxana visan„În data de 27 martie a.c., ora 15,45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către R.I., de 41 de ani, din Şimian, cu privire la faptul că în timp ce se afla la blv. Splai Mihai Viteazul din municipiul Drobeta Turnu Severin, în urma unui conflict spontan cu un bărbat a fost lovit de către acesta în zona feţei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, constituită la nivelul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, care a făcut cercetări şi a întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, a precizat Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top