luni , 19 martie 2018
NEWS ALERT

UN POLIŢIST MORT DE BEAT A INTRAT CU MAŞINA INSTITUŢIEI ÎNTR-UN CAP DE POD LA CUJMIR

Un poliţist mort de beat a dat cu maşina instituţiei într-un cap de pod pe Drumul Naţional 56 A, în localitatea Cujmir. A scăpat nevătămat din accident, dar Logan-ul poliţiei este avariat în totalitate.

masina 1

Sâmbătă seară, adjunctul şefului de post de la Dârvari, Gheorghe Bulată, aflat la volanul autoturismului de serviciu, o Dacia Logan, pe raza localităţii Cujmir a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Poliţiştul era mort de beat, având o alcoolemie de 1,02 grame în sânge. Din câte se pare omul legii consumase băuturi alcoolice la o nuntă.  La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de la IPJ Mehedinţi, precum şi şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

masina 2„Vorbim despre un accident de circulaţie produs pe Drumul naţional 56 A, în localitatea Cujmir, pe fondul vitezei excesive conducătorul auto al utilitarei a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Este vroba de un poliţist, a fost testat cu aparatul alcooltest şi a fost condus la Serviciul de Ambulanţă pentru a recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În funcţie de rezultatul probelor poliţistul riscă fie o amendă contravenţională şi reţinerea permisului pentru o perioadă de 90 de zile, fie dosar penal pentru conducerea unui autovehicul având în sînge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a precizat Claudiu Bebec de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Gheorghe Bulată nu este la primul incident, acesta fiind protagonistul unui alt alt accident de circulaţie petrecut cu ceva timp în urmă pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi pare să fie urmărit de ghinioane pentru că în ultimele zile un alt autoturism al instituţiei a fost făcut praf de un poliţist de la Postul de Poliţie Punghina. Accidentul s-a produs vineri după-amiază tot pe DN 56 A, la ieşire din oraşul Vînju Mare, pe fondul neatenţiei la volan al poliţistului.

IPJ Mehedinţi are în momentul de faţă o mare problemă în privinţa poliţiştilor din teritoriu având în vedere că Gheorghemasina 3 Bulată nu este primul poliţist care se urcă beat la volan. În seara zilei de 5 iulie a.c. adjunctul şefului Postului de Poliţie de la Gruia, Petre Nedelcu, a lovit mortal un copil de 10 ani şi a băgat în spital alţi trei copiii, cu vârste între 7 şi 12 ani. În urma probelor biologice s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,60 grame alcool în sânge.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top