joi , 20 februarie 2020
NEWS ALERT

UN ŞOFER BĂUT A PROVOCAT UN ACCIDENT CU AUTOSPECIALA DE DIALIZĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

O femeie care era trasnportată către casă cu ambulanţa de dializă a fost rănită miercuri seara, în urma unui accident, maşina în care se afla fiind lovită de un şofer băut şi care nu a oprit la indicatorul STOP, în Drobeta Turnu Severin.

ambulantaAccidentul s-a petrecut la intersecţia bulevardului Carol cu strada Kisseleff, din Drobeta Turnu Severin, când şoferul unui autoturism nu a oprit la indicatorul STOP, acesta lovind autospeciala pentru transport – dializă care circula regulamentar.

Şoferul autospecialei de dializă a declarat că tocmai plecase de la Centrul de Dializă din Drobeta Turnu Severin şi avea în maşină trei persoane pe care le transporta către locuinţele lor.

În urma accidentului o femeie din autospeciala de dializă a fost rănită şi a primit îngrijiri medicale din partea medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe şoferul care a provocat accidentul rezultând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat şi întocmindu-i-se dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism sub înfluenţa băuturilor alcoolice.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top