marți , 14 iulie 2020
NEWS ALERT

UN ŞOFER BĂUT ŞI-A UCIS PRIETENUL ÎN ACCIDENT ŞI SE ZBATE PENTRU VIAŢA SA

Dramă pe o şosea din Mehedinţi. Un bărbat a murit sub fiarele unei maşini după ce şoferul acesteia cu care buse toată ziua a condus nebuneşte prin localitatea Pătulele. În prima fază, maşina a lovit un microbuz care oprise să lase un pasager, acesta din urmă a ricoşat într-o maşină parcată şi apoi în gardul unei case. În carambol, un alt autoturism care circula regulamentar a fost lovit. În timp ce pasagerul autoturismului a murit pe loc şoferul vinovat a fost transportat la Spital în comă de gradul al III-lea.

accident patulele

Accidentul s-a produs în comuna Pătulele. Bărbatul în vârstă de 53 de ani şi şoferul care împlinise 28 de ani pe 8 martie băuseră toată ziua, spun martorii, iar spre seară plecaseră cu maşina.

În centrul satului Viaşu, conducătorul auto a lovit violent un microbuz care oprise pe partea dreaptă să coboare o femeie, l-a aruncat într-o altă maşină parcată şi apoi în gardul unei case. În microbuz erau cinci persoane dar doar femeia care a coborât a fost rănită uşor la mână şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din sens opus a venit un alt autoturism care a fost acroşat de maşina condusă de şoferul vinovat. Bărbatul care era pe scaunul din dreapta spate al maşinii condusă de şoferul băut a murit pe loc.Cunoscuţii spun că acesta avea permisul suspendat.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru a scoate din maşină şoferul care a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin în stare foarte gravă. Medicii spun că este în comă de gradul al III-lea iar şansele de supravieţuire sunt minime.

Şoferul vinovat are programată nunta peste câteva luni, iar acum se zbate între viaţă şi moarte la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top