marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UN ŞOFER BEAT A INTRAT CU MAŞINA ÎNTR-UN PARAPET DE BETON

Alcoolul la volan şi viteza excesivă pe o ceaţă densă şi carosabil umed s-au dovedit a fi o combinaţie extrem de periculoasă pentru trei tineri din Mehedinţi.

acc deschidere

După ce au băut bine în satul Crivia, inclusiv şoferul, cei trei au plecat cu maşina spre Drobeta Severin. Aventura s-a terminat însă într-un şanţ, pentru că într-o curbă periculoasă maşina a derapat, s-a izbit violent de un parapet de beton, apoi de un mal de pământ şi s-a oprit în şanţul de pe marginea carosabilului. Doar faptul că autoturismul a fost foarte solid a făcut ca tinerii să nu-şi piardă viaţa.

acc

Deşi a fost indicat ca fiind şoferul maşinii de prietenii săi, conducătorul auto nu a recunoscut. El a şi refuzat să sufle în fiolă.

 „În data de 24.10.2013, ora 01.22, B.I., de 32 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 B km 10+960 m, în afara localităţii Devesel, într-o curbă la stânga nu a redus viteza de deplasare şi pierzând controlul asupra direcţiei a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un capăt de podeţ”

a precizat Titi Zorzoliu  de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Tinerii au ajuns la spital unde îşi vor petrece şi Crăciunul, pentru că au traumatisme şi leziuni severe.

acc avariata

Conducătorul auto  s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Corina Macavei

 

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top