miercuri , 21 martie 2018
NEWS ALERT

ŞOFERUL UNUI TIR A LOVIT ŞI A FUGIT

Două persoane au fost rănite grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce tractorul în care se aflau a fost izbit de un TIR, pe drumul naţional 56 A, în comuna mehedinţeană Obîrşia de Câmp, şoferul autotrenului fugind de la locul accidentului.

Aaccident arhivăccidentul s-a produs sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.00, în satul Izimşa, unde TIR-ul a lovit în plin tractorul în care se aflau cele două persoane. Fără să îi pese prea mult de starea victimelor, şoferul TIR-ului şi-a continuat drumul. Poliţiştii din Mehedinţi au pornit în căutarea şoferului.

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, al IPJ Mehedinţi inspector Robert Coman, şoferul TIR-ului a fost prins aproximativ o oră mai târziu în judeţul Dolj. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar şoferului TIR-ului i s-a întocmit dosar penal pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea autorităţilor.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top