marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO UN TÂNĂR DE 29 DE ANI DIN MEHEDINŢI A FOST UCIS DE UN TAUR

Un tânăr de 29 de ani, din Mehedinţi, a fost ucis de taurul crescut în gospodăria familiei. Ţipetele bărbatului, care plecase cu animalul la păscut, au fost auzite de o vecină care i-a sărit în ajutor însă a fost prea târziu.

POZA UCIS DE TAUR 04
Drama s-a produs în satul mehedinţean Ludu. Tânărul de 29 de ani plecase la păscut cu animalele. Asculta muzica în căşti şi citea o carte, iar satenii cred că a fost luat prin surprindere de animalul care l-a luat în coarne şi l-a târât zeci de metri.

„Îl luă prin surpindere, citi la carte, el la umbră, şi boul veni peste el şi îl omorî pe câmp. Îl puse pe coarne şi îl adusă aici lângă gard”, spuse o localnică

POZA UCIS DE TAUR 20

O vecină a fost cea care a auzit strigătele.

“Auzi pe un copil, crezui că e nepotul meu şi pe urmă mă sună fata şi îmi spune mamă <<du-te că pe Cătălin se puse boul pe el>> şi după aceea când ajunsăi boul era după grajd şi el era aici lângă gard. Văzui că e făcut praf. Văzui că nu mai mişcă şi strigai la vecină să sune pe nenea Nelu”, spuse o femeie.

Satenii spun că animalul a mai atacat oameni.

POZA UCIS DE TAUR 43

„Nenorocire şi nu pricep ce s-a întâmplat, de ce au ţinut animalul acesta, de ce nu l-au dat când a avut primele simptome, primele gesturi de genul ăsta, că se zice că ar mai fi făcut de astea”, a spus un bărbat din sat.

Un echipaj de la Ambulanţă a sosit la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentu salvarea tânărului.

„Am efectuat resuscitarea timp de o oră şi datorită leziunilor incompatibile cu viaţa, pacientul nu şi-a mai revenit. Avea traumatism toracic forte, cu fractură de stern şi fracturi costale, plagă cu evisceraţie de organe internă în regiunea pelvină aproape de organele genitale, plagă înţepată la regiunea gâtului, partea dreaptă şi plagă înţepată subaxial regiunea dreaptă”, a declarat medicul de la Ambulanţa Mehedinţi.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Familia mai are un baiat, care e plecat în străinătate, iar acum se pregătesc de înmormântare.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top